Als het anders gaat dan verwacht

Tarieven (per 1 januari 2022)


Consult aan huis 

  • Doornemen van het door jullie ingevulde vragenformulier.
  • Een huisbezoek van 1,5 à 2 uur
  • Verslag en plan van aanpak met informatie en adviezen op maat (dit plan ontvang je na afloop ook digitaal).
  • Enkele weken contact per e-mail, telefoon of WhatsApp.
Kosten: € 180,-
Een extra huisbezoek op verzoek kost € 75,-

Babymassage

Individuele cursus aan huis 3x 1,5 uur
Kosten: € 125,- inclusief reader
 
In groepsverband (3-5 pers)4x 1,5 uur
Kosten: € 100,- p.p. inclusief reader
 
Eenmalige Kennismaking met babymassage 
Individueel 1 x 1 uur 
Kosten: € 45,- 

Groep (3-5 pers) 1 x 1,5 uur 
Kosten: € 25,- p.p. inclusief reader
 
Genoemde bedragen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Sneek.
Zijn jullie woonachtig buiten de straal van 10 km rond Sneek, dan reken ik € 0,28 per kilometer.

Draagconsult
(kosten afhankelijk van je hulpvraag)

Dunstan babytaal informatie individueel of als workshop

Cadeaubon kan vanaf elk gewenst bedrag.

Verhinderd

Bent je verhinderd op het moment van de afspraak, geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren  aan mij door. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Is er onverwacht een reden om niet te kunnen komen dan kijken we samen naar een oplossing/verschuiving.

Vergoeding

Informeer bij je zorgverzekeraar of (een deel van) de kosten vergoed kunnen worden. Vermeld in je contact mijn AGB-code.
De Vereniging van Verpleegkundig Babyconsulenten Nederland zet zich in om de begeleiding en ondersteuning van deBabyconsulent ® structureel op te laten nemen in verzekeringspakketten van zorgverzekeraars.

Scholing

Babyconsulent Sneek verzorgt scholing aan o.a. kraamzorgorganisaties, kinderdagverblijven, gastouderbureaus, mama cafés en consultatiebureaus. Kosten in overleg.
 

 

 

Je mag mailen, bellen of appen, dan heb je meestal op dezelfde dag een antwoord!

 06-5390 4345

 info@babyconsulent-sneek.nl

Aangesloten bij:

Babyconsulent Nederland logo

KIWA logo

Actueel

Mei 2022 Dichter-bij-elkaar

Hoe fijn is het om iedereen om ons heen weer meer te zien genieten. Corona lijkt even (tijdelijk) achter ons te liggen, we voelen ons weer vrij, om te gaan en te staan, zonder afstand. Zonder die vervelende mondkapjes de winkels in, naar ons werk, naar familie en vrienden en zonder mondkap op (kraam-) bezoek. Zonder afstand past ook beter bij mij als Babyconsulent. Ik sta zo graag dichtbij ouders met baby’s om te horen wat zij in korte tijd allemaal hebben meegemaakt. Ze hebben vaak veel te vertellen over de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Over het reilen en zeilen in hun gezin. En ik kan daarop aansluiten met (nieuwe) weetjes en wist-je-datjes.  Veel ouders vragen zich af of ze het wel goed doen. Ze doen van nature hun best. Is je best doen dan niet goed genoeg? Iedereen doet vaak datgene wat hij/zij geleerd heeft in zijn eigen jeugd/opvoeding. Je kunt het niet fout doen, als je maar goed naar je baby blijft kijken en blijft vertrouwen op je gevoel. Als je dat moeilijk vindt ben ik er voor je om je dat vertrouwen (terug) te geven, zodat je zelfverzekerder verder kunt. Je baby, je kinderen, het gevoel geven van veiligheid en vertrouwen, hoe doe je dat?
Het liefste wat ik doe is ouders kennis laten maken met babymassage. Dat is voor mijzelf ook een moment van ontspanning. En wat kunnen we dan veel leren van die kleintjes! Ik laat ouders zelf vaak ervaren wat hun baby voelt bij een liefdevolle aanraking. Daarbij is het belangrijk om ons tempo te verlagen, onze stem te verlagen en onze aandacht écht te richten op het contact met je baby. En dan gebeuren er mooie dingen. Het liefdevol en aandachtig aanraken kun je ook doorgeven aan je partner en eventuele broertjes en zusjes. Je kunt ze bij de babymassage betrekken of zelf laten ervaren. Met liedjes en spelletjes maak je er gewoon een feestje van! Babymassage is er in variatie eigenlijk voor iedereen!  

 

Een consult in tijden van Corona?

Babyconsulent Sneek houdt zich aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM, om veilige en verantwoorde zorg te verlenen.
Laat je niet weerhouden om contact op te nemen. Heb je vragen kijk dan op:
https://babyconsulentennederland.nl/wp-content/uploads/Veel-gestelde-vragen-FAQ-rondom-COVID-19.pdf
 
Voor babymassage: https://shantala.nl/website/wp-content/uploads/Veelgestelde-vragen-COVID-19.juni2020.pdf


Ook in deze tijd help ik jullie graag. 


Neem gerust contact op!

© 2022 Babyconsulent Sneek | website: Insite Design websites