Als het anders gaat dan verwacht

Babymassage

Waarom babymassage?

Babymassage is goed voor een gezonde ontwikkeling en versterkt de band met jouw baby. Het kalmeert en ontspant door het vrijkomen van positieve hormonen. Dat vermindert stress en spanning. Baby’s die regelmatig gemasseerd worden voelen zich beter, huilen minder, slapen beter en groeien sneller. Het stimuleert de doorbloeding en het bevordert de spijsvertering waardoor bijv. darmkrampen vermindert of voorkomen kunnen worden. Vanaf de leeftijd van ongeveer 6 weken kun je deelnemen aan een cursus babymassage.  
Bij het masseren van baby’s gaat het vooral om het aanraken met aandacht en vertraging, in het hier en nu, dat brengt rust en vertrouwen. Tijdens het masseren kijk je op een andere manier naar je baby, je leert elkaar beter kennen. Het zijn momenten om te koesteren. Er gebeurt vaak heel veel moois! En ik help je om dat ook bij je baby te zien. Heeft jouw baby ergens last van? Heb  je een onrustige baby? Dan besteed ik daar extra aandacht aan. Het is goed om te weten dat er verschillende massagevormen bestaan. Ik kijk naar wat jouw baby prettig vindt. Zelf heb ik de opleiding Shantala babymassage gedaan, omdat dat toen op mijn pad kwam. Het is een hele mooie en toegankelijke manier van masseren.

 

Actueel

Een consult in tijden van Corona?

Babyconsulent Sneek houdt zich aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM, om veilige en verantwoorde zorg te verlenen.
Laat je niet weerhouden om contact op te nemen. Heb je vragen kijk dan op:
https://babyconsulentennederland.nl/wp-content/uploads/Veel-gestelde-vragen-FAQ-rondom-COVID-19.pdf
 
Voor babymassage: https://shantala.nl/website/wp-content/uploads/Veelgestelde-vragen-COVID-19.juni2020.pdf


Ook in deze tijd help ik jullie graag. 


Neem gerust contact op!

© 2021 Babyconsulent Sneek | website: Insite Design websites