Als het anders gaat dan verwacht

Ervaringen

Dat Elena veel kennis heeft van baby's was te merken. Ze is bij ons geweest om ons als gezin te ondersteunen in de zorg rondom ons zoontje. Ze deed daarbij veel extra's, zoals babymassage en veel met hem spelen, Dat vond ik ontzettend prettig. Zo leerde ik meer over de mogelijkheden die er zijn om ontspanning te vinden met je kind.    
Moeder van een jongetje van 8 maanden - Kindzorg thuis

"Wij vonden de massagesessies ontzettend leuk, leerzaam en vooral ontspannen. Ik heb heel fijn en diep contact gemaakt met mijn kleine mannetje die na elke sessie diep in slaap viel en helemaal tevreden was. Ook voor mijzelf was het heel ontspannend. Ik heb de sessies cadeau gekregen van mijn man. Het beste cadeau ooit! "

Moeder van een jongetje van 7 maanden

“Het stukje massage van vanmorgen heeft wel doorgewerkt, ze heeft ook vanmiddag heel goed geslapen!”
Ouders van een meisje van 10 maanden  – na de eerste ervaring babymassage.

"We hebben de begeleiding van Elena als zeer prettig en nuttig ervaren. Het was goed toegespitst op onze vragen en de problemen waar we tegen aanliepen. De meeste adviezen waren erg praktisch en konden we direct toepassen. We hebben er als ouders meer vertrouwen en rust door gekregen. Erg prettig dat je zo flexibel was en zelfs in het weekend bij ons langs bent gekomen."
Ouders van een tweeling

"Dankzij de Elena’s begeleiding is onze dochter beter gaan slapen. Daardoor is iedereen in huis vrolijker geworden; meer tijd voor elkaar en uiteindelijk ook voor onze dochter. Het huisbezoek vonden wij zeer plezierig. Onvoorstelbaar dat in zo’n korte tijd zoveel hulp geboden kon worden. De meeste adviezen van Elena waren direct toepasbaar en soms zagen we ook direct resultaat. Erg fijn, want daardoor waren wij gemotiveerd om door te gaan."
Moeder van een baby van 3 maanden

"Wij vinden Elena heel erg geschikt als babyconsulent. Ze heeft veel kennis en kon zich goed verplaatsten in ons en onze zoon. Wij konden ons erg vinden in haar manier van omgaan met baby’s; veel liefde en troost bieden aan een baby, ontzettend fijn! Wat wij heel prettig vonden was dat de adviezen ons veel zelfvertrouwen hebben gegeven. Elena benadrukte de positieve punten die we al goed deden en dat was erg fijn. Ook hoopten wij wat meer zelfvertrouwen te krijgen, dat we op de goede weg waren en dat is gelukt!"
Ouders van een baby van 8 weken

"We kregen handige en bruikbare tips van Elena. We hadden maar één dag kraamzorg gehad vanwege de ziekenhuisopname en daardoor veel gemist. Het invullen van de vragenlijst was veel, maar wel goed te doen. Fijn dat we onze zoon nu beter begrijpen en meer ritme hebben."
Moeder van een baby van 3 maanden

 

Actueel

Een consult in tijden van Corona?

Babyconsulent Sneek houdt zich aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM, om veilige en verantwoorde zorg te verlenen.
Laat je niet weerhouden om contact op te nemen. Heb je vragen kijk dan op:
https://babyconsulentennederland.nl/wp-content/uploads/Veel-gestelde-vragen-FAQ-rondom-COVID-19.pdf
 
Voor babymassage: https://shantala.nl/website/wp-content/uploads/Veelgestelde-vragen-COVID-19.juni2020.pdf


Ook in deze tijd help ik jullie graag. 


Neem gerust contact op!

© 2021 Babyconsulent Sneek | website: Insite Design websites