Als het anders gaat dan verwacht

Ervaringen

Ons zoontje (8 maanden) vroeg heel veel aandacht. Hij huilde wanneer je hem neerlegde, kon zichzelf niet vermaken en viel moeilijk in slaap. We waren constant in de weer. We hebben contact met een slaapcoach gehad en meerdere consulten bij de osteopaat. Hij was al een onrustige baby en het leek alsof hij meer wilde dan hij kon. Het was het moeilijk de onrust te doorbreken. Om ons heen hoorden we: laat maar huilen ...
Via via kwamen we bij Elena. Zij denkt goed mee en heeft bruikbare tips gegeven. Elena heeft ons als nieuwe ouders het vertrouwen gegeven dat we het goed doen, al is dat op ons eigen manier. Dat scheelt in ieder geval al veel onrust bij ons. Ze heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. Ik vond het erg prettig en het voelde meteen vertrouwd, ook voor ons zoontje. De babymassage was ook erg leuk om te doen. Ik had gewild dat ik eerder had gehoord van een babyconsulente.Onze lieve tweeling maakte het ons best lastig met slapen - november 2023
De eerste 3 maanden ging het allemaal heel relaxt, vanaf hun 4e maand veranderde dit en waren we hele avonden met hun bezig om ze in slaap te krijgen. Toen ze 8 maanden waren, waren we dit zat en zaten wij er doorheen. Via een kennis kwamen wij in contact met Elena, die meteen reageerde en bij ons thuis kwam. Heel mooi om te zien hoe ze contact probeerde te maken met de kids en superfijn dat ze meteen mee ging kijken met het slapen. Vanaf dat moment veranderde alles. We kregen onze avonden weer terug! Ook na dit huis bezoek hebben wij fijn contact gehad en nog aanvullende tips gekregen. Elena heeft veel kennis, kijkt goed naar het kind en communiceert open en duidelijk. Wij zijn zo blij dat we hulp hebben ingeschakeld. Elena nogmaals super bedankt voor al je hulp!! Na een moeilijke onzekere start, door een zware bevalling in het ziekenhuis  - maart 2023
“We zijn uitstekend geholpen door Elena, we geven haar een 10! Door zeer duidelijke handvaten gaan wij heel anders om met ons dochtertje. Dit pakt nog steeds goed uit. Hierdoor hebben wij een “andere baby”, maar zij ook andere ouders dan in de meest onrustige periode.
Ook fijn dat er is gekeken of haar heftige start problemen heeft veroorzaakt en goed om de bevestiging te krijgen van een professional dat wij goed bezig zijn.
Ik ben blij dat ik zo snel hulp heb ingeschakeld. Hierdoor zijn onze weken met ouderschapsverlof heel anders gelopen dan wanneer we geen advies hadden ingewonnen."
 

Kennismaken met Babymassage - mei 2022
"Het leek mij erg leuk om eens een baby massage workshop te gaan doen samen met mijn kindje. De website van Elena sprak mij erg aan. De eerste kennismaking vond ik heel leuk, leerzaam en ontspannend. Na een eerste kennismaking gingen we met ons kindje aan de slag. Zo leuk om dit samen met je kindje te doen. Dat contact wat je samen hebt. Het is ook erg handig om te weten welke plekken en technieken goed zijn voor bijvoorbeeld het verminderen van darmkrampjes, of om beter in slaap te kunnen komen etc. En het is ook erg leuk om te zien dat je kindje zich door de massage steeds beter gaat ontspannen. Daarbij heb ik veel handige tips gekregen hoe om te gaan met sommige dingen en situatie. Elena straalt veel rust uit, en heeft veel kennis en ervaring. Dat merk je in alles. Kortom zeer de moeite waard." Moeder van een zoontje van 8 weken 

"Dat Elena veel kennis heeft van baby's was te merken. Ze is bij ons geweest om ons als gezin te ondersteunen in de zorg rondom ons zoontje. Ze deed daarbij veel extra's, zoals babymassage en veel met hem spelen, Dat vond ik ontzettend prettig. Zo leerde ik meer over de mogelijkheden die er zijn om ontspanning te vinden met je kind."    
Moeder van een jongetje van 8 maanden - Kindzorg thuis

"Wij vonden de massagesessies ontzettend leuk, leerzaam en vooral ontspannen. Ik heb heel fijn en diep contact gemaakt met mijn kleine mannetje die na elke sessie diep in slaap viel en helemaal tevreden was. Ook voor mijzelf was het heel ontspannend. Ik heb de sessies cadeau gekregen van mijn man. Het beste cadeau ooit! "

Moeder van een jongetje van 7 maanden

“Het stukje massage van vanmorgen heeft wel doorgewerkt, ze heeft ook vanmiddag heel goed geslapen!”
Ouders van een meisje van 10 maanden  – na de eerste ervaring babymassage.

"We hebben de begeleiding van Elena als zeer prettig en nuttig ervaren. Het was goed toegespitst op onze vragen en de problemen waar we tegen aanliepen. De meeste adviezen waren erg praktisch en konden we direct toepassen. We hebben er als ouders meer vertrouwen en rust door gekregen. Erg prettig dat je zo flexibel was en zelfs in het weekend bij ons langs bent gekomen."
Ouders van een tweeling

"Dankzij de Elena’s begeleiding is onze dochter beter gaan slapen. Daardoor is iedereen in huis vrolijker geworden; meer tijd voor elkaar en uiteindelijk ook voor onze dochter. Het huisbezoek vonden wij zeer plezierig. Onvoorstelbaar dat in zo’n korte tijd zoveel hulp geboden kon worden. De meeste adviezen van Elena waren direct toepasbaar en soms zagen we ook direct resultaat. Erg fijn, want daardoor waren wij gemotiveerd om door te gaan."
Moeder van een baby van 3 maanden

"Wij vinden Elena heel erg geschikt als babyconsulent. Ze heeft veel kennis en kon zich goed verplaatsten in ons en onze zoon. Wij konden ons erg vinden in haar manier van omgaan met baby’s; veel liefde en troost bieden aan een baby, ontzettend fijn! Wat wij heel prettig vonden was dat de adviezen ons veel zelfvertrouwen hebben gegeven. Elena benadrukte de positieve punten die we al goed deden en dat was erg fijn. Ook hoopten wij wat meer zelfvertrouwen te krijgen, dat we op de goede weg waren en dat is gelukt!"
Ouders van een baby van 8 weken

"We kregen handige en bruikbare tips van Elena. We hadden maar één dag kraamzorg gehad vanwege de ziekenhuisopname en daardoor veel gemist. Het invullen van de vragenlijst was veel, maar wel goed te doen. Fijn dat we onze zoon nu beter begrijpen en meer ritme hebben."
Moeder van een baby van 3 maanden

 

Je mag mailen, bellen of appen, dan heb je meestal op dezelfde dag een antwoord!

 06-5390 4345

 info@babyconsulent-sneek.nl

Aangesloten bij:

Babyconsulent Nederland logo

KIWA logo

Actueel

© 2024 Babyconsulent Sneek | website: Insite Design websites